Startside Om bedriften Produkter og tjenester Kontakt oss
 

Dagens ledelse består av Else Foss Holten og Marit Foss Hegle, døtre av gründer Sverre Foss. De overtok ledelsen av firmaet i 1996.
Bedriften ble etablert i hjembygda av Sverre Foss 1 sept. 1956, etter 7 år med fagutdanning og praktisering av faget i Oslo. Tomt ble ryddet og det første verkstedlokalet satt opp i stor grad ved egeninnsats.
I de første driftsårene var produksjonsutstyret noen få håndrevne maskiner og enkelt håndverktøy. Dette stilte store krav til håndverksmessige produksjon og montering.

Fagopplæring av ansatte har vært og er et viktig grunnlag for videre vekst og utvikling av firmaet. Det tar mange år å lære opp en dyktig, selvstendig og faglig allsidig blikkenslager. Firmaet har i over 50 år gjennomført fagopplæring av sine ansatte.

 
 
Våre ansatte fotografert i forb. med 50-års jubileet.
 
  Vårt firma er i dag en moderne og allsidig bedrift i blikkenslagerbransjen. Ikke bare en håndverksbedrift, men også en teknisk underentrepenør for ventilasjonsanlegg og klimaservice til industri, offentlige og private kunder. Ny kunnskap, nye materialer, produksjonsutstyr, service og vedlikehold er i stadig utvikling. Foruten tradisjonelle blikkenslagerarbeider som takrenner og beslag på tak og fasader, utfører vi skreddersydde spesialarbeider i bl.a. rustfritt stål, zink, kobber og aluminium. I tillegg utføres alsidige sveisearbeider.